Idea-equity-label
Convertible

Investing via convertible bonds gives you the right to convert the invested amount into share certificates of this company in the future

Billboard_madaster Play
Medium_thumb_madaster_logo
Madaster Services B.V. team 10
Madaster Services B.V. Laren, NL

Madaster - Material Matters!

Madaster is the global online register for real estate data on materials and products that facilitates the circular economy.

$1.42 M INVESTED
245%
$582,210 0
Minimum target amount Days left
€2.500.000 6.00% 5 years
Maximum target amount Interest rate Duration
Small_thumb_madaster_logo Madaster - Material Matters!
INNER CIRCLE

Afsluiting campagne!

Small_thumb_madaster_logo
Ico010

Beste Investeerders,


Wat een geweldig traject was dit! We zijn een jaar bezig geweest met onze publieke campagne om Madaster naar het volgende niveau te tillen. En het resultaat mag er dankzij jullie wezen: €1.224.460,-. Nog nooit eerder is er via Symbid zo'n groot bedrag opgehaald in één investeringsronde. Hier zijn we dan ook super trots op. 


We willen jullie bedanken voor jullie steun, aandacht en enthousiasme. Dit heeft ons echt geholpen om het afgelopen jaar het maximale uit Madaster te halen, en we zijn nog lang niet klaar! De investeringsronde is vanaf vandaag gesloten voor het grote publiek en we zijn met Symbid bezig de laatste juridische zaken af te handelen. Iedereen die voor 13 augustus 2019 heeft geïnvesteerd heeft als het goed is al een getekende overeenkomst ontvangen. De rest zal deze snel via de mail toegestuurd krijgen. (Mocht je nou nog geen overeenkomst ontvangen hebben, maar wel voor 13 augustus hebben geïnvesteerd, mail dan even naar info@symbid.nl met de vraag om deze overeenkomst te krijgen). 


Wat gebeurter vanaf nu? Jullie hebben converteerbare obligaties die bij een vervolginvestering kunnen converteren. We verwachten in het komende jaar een vervolgfinanciering nodig te hebben die jullie investering doet converteren naar aandelen. Maar we houden jullie hier uiteraard goed van op de hoogte. 


In ieder geval nogmaals dank voor jullie vertrouwen, wij blijven ons voor 200% inzetten om onze doelen te bereiken.


Het Madaster Team

  • Madaster Services B.V.
  • Posted almost 1 year ago
Ico011