Idea-equity-label
Convertible

Investing via convertible bonds gives you the right to convert the invested amount into share certificates of this company in the future

Billboard_madaster Play
Medium_thumb_madaster_logo
Madaster Services B.V. team 10
Madaster Services B.V. Laren, NL

Madaster - Material Matters!

Madaster is the global online register for real estate data on materials and products that facilitates the circular economy.

$1.42 M INVESTED
245%
$582,210 0
Minimum target amount Days left
€2.500.000 6.00% 5 years
Maximum target amount Interest rate Duration
Small_thumb_madaster_logo Madaster - Material Matters!
INNER CIRCLE

Onderzoeksrapport ‘C8 | Van Vastgoed naar Losgoed’ gepresenteerd

Small_thumb_madaster-logo
Ico010

De Rijksoverheid heeft de ambitie gesteld dat Nederland in 2050 volledig circulair is, inclusief de gebouwde omgeving. Onderzoek laat zien dat gebouwen in Nederland circa 40% van de energie en 40% van de grondstoffen verbruiken. Een volledig circulaire economie impliceert dan ook een enorme transitie voor gebouweigenaren, gebouwgebruikers, bouwers, leveranciers en ontwikkelaars. Deloitte is een strategische samenwerking aangegaan met Thomas Rau, medeoprichter van Madaster, om te onderzoeken wat de financiële effecten zijn van het integreren van de hergebruikwaarde van materialen op vastgoed business cases. Het inzicht in de hergebruikwaarde van materialen in een gebouw via Madaster materialenpaspoorten kan business cases meer haalbaar maken en investeringsbeslissingen positief beïnvloeden. 

Lees het volledige onderzoeksrapport ‘C8 | Van Vastgoed naar Losgoed’ opgesteld door een multidisciplinair team van Deloitte en mogelijk gemaakt door acht grote Nederlandse vastgoedeigenaren die een toonaangevende rol spelen in de transitie naar circulariteit -de Circulaire 8 of C8: ASML, Bouwinvest, Erasmus MC, gemeente Rotterdam, Lefier, RAI Amsterdam, Shell en Van Wijnen.

  • Germien Cox
  • Posted 5 months ago
Ico011