Bar_credion_logo_in_glas

Credion

Credion - Nijehaske, NL

Credion

Het vertrouwen in de financiële sector is sterk afgenomen en het economische klimaat is nog erg turbulent. Een situatie voor ondernemingen waarin het lastiger financieren i...

Het vertrouwen in de financiële sector is sterk afgenomen en het economische klimaat is nog erg turbulent. Een situatie voor ondernemingen waarin het lastiger financieren is.

Credion is een in 2001 opgerichte financiële adviesorganisatie die zich als enige in Nederland heeft gespecialiseerd in het aantrekken van vreemd en eigen vermogen voor MKB bedrijven. Door haar landelijke positie en haar vele begeleide transacties is Credion in staat meer kanalen open te breken voor financieringen zodat er naast de algemene banken ook andere alternatieve financieringspartijen aangeboden kunnen worden. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee.

Credion geeft een onafhankelijkheidsgarantie af doordat zij geen provisie aanneemt van geldverstrekkers, maar een vergoeding vraagt voor haar dienstverlening aan haar klant.

Credion haar credo luidt: “Credion realiseert geld om te ondernemen". Daar maken wij ons sterk voor.

Meer weten? www.credion.nl

Resized_shutterstock_5895628

Credion hanteert een aantal criteria op basis waarvan een propositie wordt geaccepteerd binnen de groep,

1. Minimaal benodigd eigen vermogen van € 50,000,- 2. Bedrijf is minimaal 2 jaar actief 2. Door Credion getoetst businessplan 3. Jaarrekeningen en prognoses opgesteld door gekwalificeerde Accountant/adviseur 4. Persoonlijk commitment ondernemer(s)

Credion is een landelijke adviesorganisatie met vestigingen verspreid over geheel Nederland. Hierdoor kan Credion in geheel Nederland ondernemers lokaal bedienen met haar dienstverlening.

Credion heeft branche brede kennis en ervaring met specialisten op het gebied van de agrarische sector en de scheepsvaart. Daarnaast heeft Credion samenwerkingsverbanden met verschillende brancheorganisaties om specifieke kennis een ervaring te delen.